COLECTIA DE USI DUBLE

COLECTIA DE USI SIMPLE

Usile cu 1 canat sunt disponibile in doua tipuri:

Usile Evo Clasic  sunt elegante, performante si robuste. Clientul are posibilitatea de a personaliza usa in functie de culoarea si modelul dorit.

Usa Evo Clasic poate fi configurata integral din sticla sau o combinatie intre sticla si panel. Pachetul de sticla si panelul pot avea o grosime de 24mm sau 48mm. Pachetul de sticla poate fi realizat cu sticla clara, sticla ornamentala sau bombata.

Cadrul usii este realizat din material Pvc KBE,  adancime de 70 sau 88 mm si armat cu armatura din otel zincat.

Usile albe vin echipate standard cu balamale si manere albe, iar cele colorate cu  balamale si manere  maro. Dar pe langa aceste culori mai aveti posibilitatea de a opta pentru maner brozn, argintiu sau satin. De asemenea puteti opta si pentru forma baghetei pentru sticla: rotunda, arcuita sau dreapta.

Nota: Modelele afisate sunt sugestive. Modelele sunt in culoarea stajar auriu. Pentru alte culori vizitati paletarul de culori din partea stanga, de sub imaginea cu modelul de usa.

MODEL

STICLA

despreMANERE

SIGURANTA

Siguranta usii este data doar de un punct de inchidere. Acest punct de inchidere poate fi mecanic (prin cheie) sau electric (printr-o contraplaca electro-magnetica). Acest tip de inchidere este recomandata pentru usile de interior, usile de exterior care nu emit pretentii de siguranta sau usile de intrare in blocuri.

Prin actionarea manerului in sus  sistemul inchide in patru puncte de siguranta, 2 sus si 2 jos, asigurand o etansare superioara a usi de intare si este mult mai sigura in cazul unei intrari fortate. Al cincilea punct de inchidere este dat de broasca usii.  Acest sistem de inchidere in 5 puncte este recomandat pentru toate usile de intrare.

Pentru blocarea usii exista doua posibilitati: prima este inchiderea din maner, adica se actioneaza manerul inspre insus si apoi se invarte cheia, iar a doua este inchiderea din chei, adica in momentul cand se invarte cheia se blocheaza usa in 5 puncte.

Acest tip de siguranta include in chitul de echipare al usii doua carlige de siguranta din otel care se agata de contraplacile din tocul usi. Este un sistem de inchidere in 3 puncte, cu o siguranta ridicata si este recomandat pentru toate usile de intrare. Usa se poate bloca fie prin actionarea manerului fie prin actionarea cheii.