AFLA MAI MULTE DESPRE NOI

Cine suntem noi?

Suntem pe piata din anul 2002 si suntem unul din cei mai importanti producatori zonali de tamplarie din Pvc cu geam termopan.

Cu ce ne ocupam noi?

Producem ferestre, usi si ansambluri din material Pvc cu geam termopan de cea mai inalta calitate. Pe langa statutul de productor avem si divizie de montaj, deci suntem capabili de a realiza intregul lant de servicii pentru clientii nostrii. In paralel, colaboram excelent cu parteneri din tara si din strainatate (Olanda, Belgia, Italia), care doresc sa ofere la randul lor produse de cea mai buna calitate.

Cui ne adresam?

Producem si montam ferestre, usi si ansambluri din Pvc atat pentru persoane fizice cat si pentru persoana juridice. Realizam contracte cu persoanelor juridice care doresc sa achizitioneze si sa monteze un produs performant termic si fonic, de ultima generatie.

Ce putem face pentru dumneavoastra?

Va putem oferi produse de ultima generatie, care au fost prezente la cele mai mari targuri din Europa (Italia 2011, Germania 2012) si care reprezinta viitorul tamplariei din Pvc cu geam termoizolant. Altfel spus, noi dorim ca dumneavoastra sa    beneficiati prin produsele si serviciile noastre de intregul confort pe care tamplaria din Pvc cu geam termopan il poate oferi.

Unde ne gasiti?    //   Calcul oferta de pret?

Profile ALUPLAST  //   Feronerie MACO MULTI-MATIC